NATUR- FRIHET OG FORVALTNING

Stor og romslig uteplass. Natur, sjø og skog like ved Sykkelsti. Bensinstasjon og butikkhytte Ny Grillhytte kommer . Kjøkkenhage. Frukt trær. Bær busker Lavo. Båt. Fiske. Klatrestativ Disser. Klatrepyramide og svingstang Vanntransport Leke buss Leke båt Sandkasse tak Bibliotek buss -omreisende

 Vi har variert tilbud til barna. Det store friluftsområdet vi er en del av er mye brukt.  

1 januar 2020 ble Meland slått sammen med andre kommuner og vi er nå tilhørende Alver kommune.. Men Meland, Rossland, Io ,Holsnøy er våre stedsnavn.

Vi har steder gjemt i skogen som barna får utfolde seg i. Vi har steder med gapahuk og lavo. Vi har båt som tar oss til en fantastiske natur med fantastiske opplevelser. 

Vi jobber i team slik at ansatte får felles forståelse og mening om hvorfor uteliv er viktig og riktig.

Det voksnes ønsker er ikke alltid i samsvar med hva barn ønsker eller trenger. Vi vet at kreative lekeapparater, natur, sandkasse og mestring av kropp gir høy score blant barn. Statiske lekeapparater er kjekt i begynnelsen men mister fort interessen. Derfor er vi opptatt den naturlige lekeplassen som skapes sammen med barna. 

Vi disponerer et område utenfor barnehagen. Der har vi et kreativt sted som barna er med på å utforme. Der bygger barna hytte og har tilgang til vannlek.